Totalul afișărilor de pagină

duminică, 29 iunie 2014


Reprezentant AVON

Afla cum sa fii reprezentant Avon

Produse Reprezentant AvonBine ati venit pe site-ul Reprezentantilor Avon, locul unde puteti afla despre ceea ce inseamna sa fii parte a unei comunitati formata din aproximativ 6,4 milioane de reprezentanti Avon din toata lumea. Aici vei afla despre beneficiile reprezentantilor Avon, detalii despre programul liderilor AVON, programele motivationale create special pentru Reprezentantii Avon, dar si o multime de alte detalii despre compania Avon Cosmetics si oportunitatile pe care aceasta ti le ofera.

Beneficiile tale ca Reprezentant AVON


Te invitam sa intri in incredibila lume a produselor Avon. Devino reprezentant AVON si te vei bucura de o serie intreaga de beneficii.
  • Beneficiezi de inscriere gratuita in lista reprezentantilor de vanzari Avon.
  • Iti vom acorda consiliere si indrumare gratuite in activitatea de vanzare si promovare a produselor Avon
  • Ca reprezentant Avon te vei bucura de un program de lucru flexibil, pe care ti-l vei modela in functie de timpul tau liber;
  • Vei beneficia de reduceri de pana la 40% la produsele din brosura Avon;
  • Prioritate la livrarea produselor. In maximum 48 de ore de la plasarea online a comenzilor, noi ti le livram oriunde vei solicita acest lucru.
  • Ca reprezentant de vanzari Avon, iti vom premia loialitatea, oferindu-ti cadouri noi din 3 in 3 saptamani;
  • Loialitatea ta fata de produsele Avon va fi rasplatita cu acordarea unei reduceri suplimentare de minimum 5%;
  • Vei putea participa gratuit la competitii motivante special concepute si organizate pentru reprezentantii Avon si vei primi cadouri promotionale;
  • Vei primi invitatii la toate evenimente Avon, unde vei putea relationa cu alti reprezentanti Avon si iti vei putea imbogati tacticile de vanzari;
  • Inca din prima ta luna ca reprezentant Avon, vei putea participa la training-uri si cursuri de instruire in arta cosmeticii si a machiajului profesionist.



Ce insemna sa fii Reprezentant Avon?

Lucrul cel mai important pentru tine, ca si reprezentant al liniei Avon, este acela ca nu vei mai fi constransa de un program fix. Esti Reprezentant AVON pentru ca asta iti place si, astfel, le ajuti si pe prietenele tale. Tot ce trebuie sa faci este sa dai comanda online, prin intermediul internetului, de acasa sau de la birou, actiune care dureaza doar cateva minute, iar comanda facuta vine direct acasa la tine, fara vreun alt efort din partea ta.

A fi Reprezentant AVON nu inseamna doar sa promovezi si sa vinzi produsele unei marci de frumusete de prima clasa, a fi reprezentant Avon inseamna sa ai independenta financiara si sanse de a reusi sa realizezi ceea ce-ti propui. Ca reprezentant al marcii Avon, ai sansa sa-ti construisti viitorul asa cum ti l-ai dorit pentru tine si familia ta. Noi, la Avon, credem in importanta realizarii satisfactiei tale personale, dar si profesionale, dar, mai mult decat atat, credem in tine si, de aceea, credem cu adevarat ca poti deveni un reprezentant de succes al marcii Avon.
Sistemul de vanzare al Avon poate fi cea mai buna oportunitate a ta pentru a te dezvolta atat pe plan personal, cat si pe cel profesional!


Cum devin reprezentant Avon?

Orice poate fi reprezentant Avon. Si tu poti fi unul! Cum? Simplu, completeaza formularul de contact de pe aceasta pagina
 


Cum poti reusi ca reprezentant Avon


  • Promoveaza produsele Avon cat mai multor cunoscuti si vei putea primi reduceri de pana la 40% din valoarea totala a comenzii.
  • Poti incerca chiar tu produsele Avon pentru a te convinge de calitatea lor. In acest mod, iti va veni mult mai usor sa le vorbesti despre ele si sa le recomanzi altora.
  • Fidelizeaza-ti clientii care revin la tine cu noi comenzi: livreaza-le produsele la timp, ofera-le mostre cadou, asigura-te ca fiecare are ultima brosura Avon, evidentiaza-i produsele preferate, cele care-i pot scoate in evidenta frumusetea sau cele mai bune oferte din Brosura.
  • Foloseste-te de toate instrumentele puse la dispozitie de Avon, inclusiv cele online, care te vor ajuta si te vor invata sa devii un adevarat expert in frumusete si un excelent reprezentant Avon.
  • Dupa ce vei incepe sa fii convinsa de potentialul programului de reprezentanti Avon, prezinta-i avantajele si altora, pentru a-ti urma exemplul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu